Informatica - Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Invatamant cu frecventa redusa

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Home Resurse educationale Resurse educaţionale/ cursuri anul I

Resurse educaţionale/ cursuri anul I

E-mail Print
Observaţii:
  • Suporturile de curs/alte materiale sunt in format PDF, arhive RAR sau ZIP cu parolă. Parola (parolele) vor fi comunicate studenţilor de către cadrele didactice indrumatori de an.
  • Suporturile de curs pot fi folosite şi de către studenţii de la zi (Informatică şi Matematică), dar acestora le recomandăm prezenţa la cursuri.
  • Drepturile de autor asupra suporturilor de curs publicate in acest site aparţin in intregime autorilor. Nicio parte din aceste materiale (text sau imagini) nu poate fi transmisă sau utilizată de alte persoane, cu excepţia studenţilor specializărilor Informatică (zi/fr) şi Matematică, fără acordul prealabil scris al autorilor.

Anul I Semestrul 1
 1. Analiza matematică- Prof.univ.dr. Vasile Postolică
 2. Medii si instrumente de programare - Lect.univ.dr. Dan Popa, (Programare vizuala- Conf.univ.dr. Bogdan Pătruţ Indrumar de laborator pentru Programare vizuală, util şi pentru Fundamentele programarii)
 3. Fundamentele programarii - Lect.univ.dr.Iulian Furdu (Programare procedurală.Alt curs de Conf.univ.dr.Bogdan Pătruţ), Indrumar de laborator-colecţie de probleme pentru Fundamentele programarii. CarteaAplicatii in C si C++de Bogdan Patrut,Carmen-Violeta Popescu).
 4. Baze de date- Prof.univ.dr. Elena Nechita, Prof.univ.dr.Gloria Cerasela Crişan
 5. Interfete om-calculator, Sef lucrari Eusebiu Pruteanu (Tehnologii web- Lect.univ.dr. Iulian Furdu (studiati teoria si exemplele pt HTML si CSS la http://www.htmldog.com ; alt tutorial html (ro) aici, iar aici (en) gasiti javascript, css si html) + foarte multe altele
Anul I Semestrul 2
 1. Arhitectura sistemelor de calcul. O lucrare de referinta in limba engleza, pentru limbajul de asamblare, gasitiaici. Sisteme de calcul2(alt curs).Laboratoare Linux(Lect. univ. dr.Dan Popa)
 2. Fundamentele algebrice ale informatici (Algebra-Conf.univ.dr. Niminet Valer)
 3. Geometrie computaţională- Conf.univ.dr. Niminet Valer
 4. Programare orientată pe obiecte- Lect.univ.dr. Dan Popa
 5. Structuri de date - Lect.univ.dr. Iulian Furdu (Algoritmi si structuri de date)
 6. Algoritmi fundamentali - Lect.univ.dr. Iulian Furdu (Algoritmi si structuri de date)