Informatica - Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Invatamant cu frecventa redusa

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

E-mail Print

Politica de intimitate

Vă mulţumim pentru că vizitaţi www.ub.ro şi consultaţi politica de intimitate.

Universitatea din Bacău nu colectează informaţii personale despre dumneavoastră la vizitarea sitului nostru decât dacă optaţi pentru a ne furniza această informaţie. Colectăm însă şi stocăm automat unele informaţii cu scopul de a procesa date cu privire la traficul de pe acest site.

Ce colectăm şi stocăm automat:

Dacă nu interacţionaţi în nici un fel in timpul vizitei dumneavoastră pe site decât prin citirea paginilor sau descărcarea de informaţii, vom colecta şi stoca automat informaţii despre dumneavoastră ca domeniul Internet, adresa IP, data şi ora accesului, precum şi paginile vizitate. Această informaţie nu vă identifică personal, ci folosim această informaţie pentru a face situl mai util vizitatorilor. Nu urmărim sau înregistrăm informaţii despre indivizi sau despre vizitele acestora.

Dacă ne trimiteţi e-mail:

Puteţi alege oferirea informaţiilor dumneavoastră personale, într-un e-mail ce conţine comentarii sau întrebări. Folosim aceste informaţii doar pentru îmbunătăţirea serviciilor pentru dumneavoastră sau pentru a răspunde cererii.

Legăturile (links) la alte situri

Site-ul nostru conţine multe legături, predominant către alte instituţii de invăţământ. În câteva cazuri particulare este posibilă legarea către societăţi private. Când accesaţi legătura, nu mai sunteţi pe site-ul nostru şi sunteţi subiectul politicii de intimitate a noului site accesat.

Termeni şi condiţii

Vă mulţumim pentru că vizitaţi www.ub.ro şi consultaţi termenii şi condiţiile.

Prin accesarea şi utilizarea acestui site, confirmaţi acceptarea cadrului legal exprimat de termenii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă rugăm să nu folosiţi acest site.

Introducere

Termenii de utilizare pot fi schimbaţi de la caz la caz. Schimbările vor fi actualizate pe această pagină şi folosirea acestui site după aceste schimbări constituie acceptul dumneavoastră pentru Termenii de utilizare modificaţi.

Drepturi de autor

Acest site este situl oficial al Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Bacău, site-ul este dezvoltat şi menţinut de Horia Hărdălău. Informaţiile din acest site sunt actualizate de Iulian Furdu.

Restricţii la utilizarea conţinutului

Conţinutul acestui site, nu poate fi reprodus, republicat, descărcat, expediat, transmis sau distribuit în orice mod, fără permisiunea scrisă a Universităţii din Bacău.

Modificarea conţinutului şi utilizarea acestuia pentru orice alt scop constuitue violarea drepturilor de autor sau drepturilor asupra creaţiei intelectuale. Imaginile şi graficele de pe acest site nu pot fi reproduse sau adaptate fără consensul scris al Universităţii din Bacău.

Drepturi de acces

Universitatea din Bacău îşi rezervă dreptul de a interzice sau restrânge accesul la acest site oricărei persoane, de a bloca accesul de la orice adresa de Internet (IP), în orice moment, fără a anunţa în prealabil motivele.

Legături (links) de la acest site către alte site-uri

Acest site conţine legături (hyperlinks) către site-uri care nu sunt întreţinute de Universitatea din Bacău. Universitatea din Bacău nu este responsabilă pentru conţinutul acestor site-uri şi nu este responsabilă pentru distrugeri sau pierderi cauzate prin accesul acestor site-uri. Utilizarea acestor legături şi accesarea acestori site-uri se face pe propriul risc.

Legaturile către alte site-uri sunt oferite ca o facilitate pentru utilizator. În nici o circumstanţă Universitatea din Bacău nu va fi considerată a fi asociată sau afiliată în orice fel cu mărci sau servicii, sigle, simboluri sau alte utilitare folosite sau care apar pe site-urile către care acest site prezintă legături.

Legături (links) către acest site de la alte site-uri

Exceptând condiţiile de mai jos, caching-ul şi legaturile la, şi încadrarea (framing) acestui site sau a conţinutului acestui site este interzisă.

Legături la paginile personale: puteţi lega pagina personală la acest site, după notificarea în scris a Universităţii din Bacău.

Derogare

www.ub.ro oferă legături (links) către alte site-uri. Universitatea din Bacău nu este responsabilă în nici un caz, sau de acord în privinţa conţinutului sau opiniilor exprimate de oricare dintre aceste site-uri.